VIDEO: Rapid a „deraiat” la Craiova! „Locomotiva” din Giulești pare nefuncțională…

Cu gazdele etalând un joc de calitate care le-a adus dealtfel și prima victorie din acest play-off, Rapid a părut că așteaptă o minune divină în seara de Înviere pe stadionul Ion Oblemenco și, firesc, a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie, două egaluri și, atenție, nu mai puțin de patru înfrângeri!

Deși meciul a început prost pentru oaspeți, Rapid rămanand în zece oameni încă din minutul 14, când Valentin Costache a primit al doilea cartonaș galben, pentru un fault la Ştefan Vlădoiu, totuși elevii lui Adrian Mutu au reușit să deschidă scorul, prin vârful croat Marko Dugandzic în minutul 30 din penalty, după un henț comis în propriul careu de Alexandru Crețu.

Meciul a curs apoi însă firesc, oltenii fiind la cârma jocului și egalând doar câteva minute mai târziu prin Alexandru Cîmpanu în minutul 38, cu un șut superb la colțul lung la care portarul bucureștenilor a fost doar spectator.

Universitatea Craiova a continuat să domine clar jocul și s-a desprins decisiv pe tabelă în finalul partidei prin doi fotbaliști intrați în teren în partea secundă a meciului.
Astfel, Jovan Markovic în minutul 82 și Ante Roguljic în prelungiri (min 92) au punctat pentru un rezultat final de 3 la 1 absolut meritat după desfășurarea ostilităților.

Pe lângă faptul că galeria giulesteana i-a cerut demisia lui Adrian Mutu, rămâne întrebarea…ce se întâmplă cu Rapid?
Traseul în play-off al giulestenilor este, totuși, neașteptat de slab, prin comparație cu prestația feroviarilor din restul sezonului.

Sau pur și simplu era cumva de așteptat, dată fiind vârsta înaintată a multor jucători, lotul neomogen (nivelul multor rezerve neridicandu-se la cel al titularilor), agresivitatea cam prea ridicată care aduce prea multe cartonașe și implicit eliminări sau suspendări ori, de ce nu, poate și lipsa de experiență a lui Adrian Mutu însuși?

Meciurile etapei a patra din play-off:
CFR Cluj – Sepsi 2-1
Universitatea Craiova – Rapid 3-1
Luni 20:30 FCSB – Farul

Clasament play-off Superliga:
1) Farul 39 puncte (3 meciuri disputate)
2) CFR Cluj 38 puncte (4 meciuri disputate)
3) FCSB 34 puncte (3 meciuri disputate)
4) Craiova 32 puncte (4 meciuri disputate)
5) Rapid 28 puncte (4 meciuri disputate)
6) Sepsi 24 puncte (4 meciuri disputate)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.