S-au imputinat paznicii in scoli, elevii sunt expusi

Foto: Alina Decu

Ieri, un paznic al unei scoli din Damaroaia ne-a spus ca ,,a venit ordin de la primarie” sa se micsoreze numarul paznicilor si ca daca inainte, erau 7, acum sunt doar 4 paznici care fac schimb de tura si au grija de siguranta elevilor si a cladirii, zi si noapte.

Un elev al Școlii Gimnaziale Nr. 192 ar fi fost agresat de un străin chiar în curtea unității de învățământ, conform unei postări dintr-un grup de Facebook. Aceasta a strâns nenumarate reacții și comentarii. Mai multe persoane au povestit cum s-au întâlnit de mai multe ori cu un bărbat care n-ar fi trebuit sa intre in incinta institutiei.
Mama elevului a scris si distripbuit intamplarea, pe grupul de Facebook „Iubesc Bucurestii Noi”. Tanarul ar fi fost agresat în curtea școlii de o persoană străină. În timp ce îl lovea puternic, i-a sustras telefonul mobil din buzunar.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mama copilului s-a deplasat la școală pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate, timp în care l-a zărit pe atacator. Acesta se plimba tot în zona unității de învățământ. A sunat la poliție, iar bărbatul a fost reținut.

Mama copilului a explicat faptul că scoala are două intrări, însă există doar un agent de pază care asigură siguranța copiilor. Barbatul a fost vazut de mai multe ori prin parcuri sau in trafic.

Postarea a strâns sute de reacții și comentarii. Oamenii spun că acest bărbat nu ar fi la prima abatere.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.