SuperEroi pentru Viață în Parcul Lumea Copiilor din București!

Sursa foto: Itsy Bitsy/facebook

Sâmbătă, 22, aprilie, între orele 10:00 și 18:00, în Parcul Lumea Copiilor din București (lângă Palatul Național al Copiilor), are loc evenimentul SuperEroi pentru Viață.

Vor avea loc curse colorate la care sunt invitate familiile să-și antreneze energia și pofta de mișcare în echipe formate din părinte și copil. De asemenea, participanții vor putea să se bucure de lecții gratuite de Yoga, Aerobic și Qi Gong.

Printre curse se numără:

Asociația G04FUN vine la SuperEroi pentru Viață cu Școala Velo GO4FUN, să-i încurajeze pe copii să aleagă bicicleta ca mijloc de recreere, dar să o folosească în siguranță.

Cei mai mici și mai simpatici bicicliști sunt așteptați cu propriile biciclete, să descopere și să parcurgă traseele create de prietenii de la Școala Velo GO4FUN pentru a-i învăța sau a le reaminti regulile minime de siguranță în deplasarea pe două roți: pornirea în siguranță cu asigurare și semnalizare, asigurarea și semnalizarea în timpul deplasării, reguli și semne de siguranță practicate între bicicliști pentru deplasarea în pluton.

Kayak Champions îi va introduce pe copii în lumea sporturilor nautice – caiac-canoe. Reprezentanții primului club sportiv de caiac-canoe din București, adresat în egală măsură copiilor și adulților, vor fi prezenți la SuperEroi pentru Viață cu două echipamente complete de caiac polo, iar copiii vor avea ocazia să afle ce presupune acest sport adresându-le întrebări celor doi instructori din echipa Kayak Champions, prezenți la eveniment între orele 10.00-14.00: Alessandra Popescu si Teodor Apostolescu.

Mai multe detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.