Festivalul Ziua Muncii, în Parcul Național

Foto: Radu Şofran

În minivacanța de 1 Mai suntem invitați la Festivalul Ziua Muncii, organizat la intrarea în Parcul Național, pe Bulevardul Burebista.

Grătarele vor fi încărcate cu mici mari și dolofani, dar și cu cărnuri și cârnați de tot felul. Pe lângă mititeii tradiționali, organizatorii anunță că vor fi și mici „mai speciali”.

Bucureștenii pot încerca și alte preparate tradiționale: bulz, frigărui sau fripturi, grătare aromate și mâncare la ceaun, preparate tradiționale românești, tocănițe gustoase la ceaun, pastrame, cotlete și costițe, jamboane și cârnați tradiționali afumați sau picanți, alături de garnituri și salate cât mai colorate și diversificate.

Nu vor lipsi obiectele de artizanat, dulciurile pregătite în casă, turtă dulce, siropuri, dulcețuri sau înghețată, clătite, gogoşi, kurtos kalacs și plăcinte cu umpluturi dulci sau sărate, poale’n brâu, checuri și prăjituri de casă.

La Festivalul Ziua Muncii, 1 Mai va fi sărbătorit tot weekendul în Sectorul 2, pe Bd. Basarabiei, începând de joi, 27 aprilie, până luni, 1 Mai. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.