METEO: Nu scăpăm de ploi, iar vremea va fi mai rece decât normalul perioadei

Foto: Marga Tudor - Bucuresti FM

In aceasta noapte, in Capitala, cerul va fi innorat si trecator va mai ploua. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperatura minima va fi de 6…7 grade.

Maine, vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si vor mai fi averse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 15…16 grade.

Si in tara, vremea va fi rece pentru ultima decada a lunii aprilie. Temperaturile maxime se vor încadra intre 8 şi 15 grade, mai ridicate în sud şi sud-est, pânã spre 17…18 grade.

Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice, pe arii restrânse în regiunile sudice, la munte şi cu totul izolat în centru şi est. În zona montanã, la altitudini în general de peste 1400 m, vor fi şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vântul va avea intensificari in zona montana inalta, in Carpaţii Meridionali, unde vor fi rafale de 70…80 km/h, temporar în est şi sud-est, în general cu viteze de 45…55 km/h, iar local şi în sud-vest şi centru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.