VIDEO – Mira: Urmează să scot foarte multă muzică anul ăsta!

Îi fredonăm constant piesele Mirei, iar în această dimineață artista a fost alături de noi, în matinalul București FM.

De la ultimul single lansat de Mira, „N-am să te las”, artista trece de o nouă frontieră alături de Bvcovia, într-o colaborare plină de ritm și chef de vară. Piesa „Bye Bye” alături de Bvcovia marchează intrarea Mirei pe piața de trap.

„Îmi place foarte mult să reproduc scene din seriale sau să fac voci și toată lumea îmi scrie, acum și cu TikTok-ul, că trebuie să joc într-un film. Aș face asta, mi-ar placea. Aș juca în orice film în care aș rezona cu personajul”, spune Mira.

„Am lansat recent o piesă în engleză, prima mea piesă în limba engleză, cu care am testat teritorii noi. Are un feedback foarte bun, se aude la radiourile din Turcia și Polonia și merge foarte bine și în zona de digital. Imediat după am lansat și o piesă în limba română, care a bubuit în online”, povestește Mira.

„Urmează să scot foarte multă muzică anul ăsta, o piesă pe lună sau, maxim, la două luni. Deci o să fie între 8 și 10 piese anul ăsta”, detaliază artista.

„De când am plecat de la Vocea României am evoluat, dar mi-am păstrat esența, mă regăsesc în fata aia de la 17 ani care a fost acolo, la fel de naivă uneori, la fel de copilă. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, spune Mira.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.