Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Cinci premiere ne așteaptă în cinematografe. Filmul de acțiune sf ”Cavalerii zodiacului” îi aduce pe marele ercan pe actorii Famke Janssen, Madison Iseman, Sean Bean, Mark Dacascos și Nick Stahl.

Când o zeiță a războiului se întrupează într-o tânără fată, Seiya, un băiat orfan și fără casă descoperă că destinul lui este să o protejeze și să salveze lumea. Va face asta, doar după ce își înfruntă propriul trecut și devine Cavaler al Zodiacului.

”Fericirea începe azi” este o dramă romantică regizată de Roger Kumble, cu Virginia Gardner si Dylan Sprouse.

Filmul  spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby.

El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale și zilele ca un adevărat Casanova, insa Abby nu vrea să aibă de-a face cu Travis. Intrigat de dezinteresul ei, îi oferă un pariu in cazul in care pierde următoarea luptă. Dacă va câștiga, Abby trebuie să se mute împreună cu el timp de o lună de zile. Orice s-ar întâmpla, Travis urmează să descopere trecutul întunecat al lui Abby.

”10 zile fără mama” este o comedie cu Franck Dubosc, Aure Atika, Alexis Michalik, Annelise Hesme, Héléna Noguerra.

 

Aflăm povestea lui Antoine, care a ales să rămână acasă pentru a avea grijă de copiii săi după ce a fost concediat. Când familia se grăbește să prindă trenul pentru a pleca la schi, soția e chemată de urgență la cabinetul său de avocatură, așa că Antoine se vede nevoit să se descurce singur cu cei patru copii ai lor.. dezlănțuiți pe pârtia de schi.

Dacă te atrag filmele sf horror thriller, în care, în rol principal avem un rechin uriaș.. atunci, poți alege producția ”Megalodon: Demonul din adâncuri”, un film cu Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Héctor Jiménez, Raúl Méndez și Julio Cedillo.

Petrolistul Paul Sturges își duce familia în vacanță la Bahia Azul, dar orașul de coastă pe care îl cunoșteau odată a dispărut în mod misterios. Din adâncurile oceanului se ridică un Megalodon masiv, cunoscut în legendele locale sub numele de Demonul Negru, iar Paul trebuie să-și salveze familia.

Avem și o premieră românească în cinematografe, ”Boss”, o producție de anul trecut, regizată de Bogdan Mirică. Este o dramă thriller cu Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin și Sergiu Costache.

Bogdan, un șofer de ambulanță, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, dar lumea lui Bogdan se schimbă atunci când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie, pentru a afla identitățile complicilor săi, dar pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește într-o spirală a fricii și a paranoiei.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.