Connect-R dă concert de ziua lui!

Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 iunie 2023, Connect-R pregătind un super show alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi specială.

Concertul contine hituri precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese lansate recent precum: „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă si alti artisti de marcă, nedezvăluiti încă.

Anul trecut, la Berăria H, alături de Connect-R au cântat Loredana, Horia Brenciu, Smiley, Shift, Johny Romano. Chiar dacă mai sunt două luni până la marele spectacol, Connect-R a inceput deja repetitiile alături de Shift și Johny Romano.

Își va prezenta în premieră noul show la „Ziua lui Ștefan”!

„Anul acesta este un an special și sărbătorim Ziua lui Ștefan la Arenele Romane. Connect-R pregătește un show nou pentru 2023 iar acest show este prezentat în premieră de ziua lui la acest eveniment. Este pentru prima oară când acest show este pe scenă. Vom avea o sumedenie de nume importante ale industriei muzicale românești alături de Connect-R la Ziua lui Ștefan, dar nu o să vă dezvăluim aceste nume, ca de obicei, o să vă lăsăm să fiți plăcut surprinși la eveniment. Ne bucurăm că am vândut deja mai mult de jumătate din biletele puse în vânzare, cu aproape 2 luni înainte de eveniment și cred că acest eveniment o să fie sold out până la jumătatea lunii mai! Îmi aduc aminte că anul trecut mă sunau prietenii, oameni din industrie, apropiați de-ai mei și de-ai lui Connect- R pentru a-și mai procura bilete doar că nu am mai avut locuri disponibile. Cred că și anul acesta va fi la fel dar probabil deja s-au obișnuit sau sper că și-au procurat bilete din timp”, ne-a asigurat managerul lui Connect-R, Marius Chină de la Hood Famous.

Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Pe 7 aprilie, artistul și-a lansat colecția de NFT-uri, Hood Heroes, care a devenit în scurt timp de la lansare cel mai bine vândut NFT din România. “Voi oferi ceva consistent și considerabil și anume procente din cele două mari hituri ale mele, evergreenul „Vara nu dorm” și cea mai nouă piesă, „Lasă-mă să te ating”. Cumpărătorii unui NFT vor intra în posesia unui procent din aceste două mari hituri. De câte ori îmi vor intra mie banii de la UCMR, le vor intra și lor exact procentul pe care îl au. De câte ori vor da un play la Youtube, nu vor mai plăti, vor fi plătiți. Nu mai e motiv de a suspecta ceva! Acest proiect mai are o garanție care se numește Binance. Binance pentru cei care sunt îndrăgostiți de lumea crypto sunt omenii cu cea mai mare platformă digitală de monede virtuale” a declarat Connect-R.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.