Imobilul din Schitu Măgureanu nr. 3, consolidat până în luna iunie 2026

Imobilul situat în Bulevardul Schitu Măgureanu nr. 3, sector 5, Bucureşti va fi consolidat cu finanţare din PNRR Componenta 5 – Valul Renovării, a anunţat, marți, Primăria Capitalei.

Este una din cele 26 de clădiri pentru care Primăria Capitalei a depus cereri de finanţare. 22 dintre ele sunt clădiri rezidenţiale şi 4, imobile publice.

Proiectul, depus de Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), vizează consolidarea seismică şi renovarea energetică a imobilului.

Clădirea, construită între anii 1898-1900, este o construcţie multifamilială de locuinţe şi spaţii cu altă destinaţie cu un regim de înălţime S+P+4E+M şi o suprafaţă desfăşurată de 3.316,63 mp.

Imobilul este încadrat în clasa de risc seismic RS1 şi este cuprins în Zona protejată nr. 6 – Bulevardul Haussmannian Elisabeta – Kogălniceanu.

Valoarea finanţării aprobate de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de 13.600.203,16 lei TVA inclus, iar proiectul demarat în luna februarie 2023 va fi implementat până la data de 30 iunie 2026.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei finanţat din fonduri europene prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României şi din fonduri naţionale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.