Noaptea Muzeelor la Opera Comică pentru Copii

Pentru al optulea an consecutiv, Opera Comică pentru Copii se alătură inițiativei globale „Noaptea Muzeelor” și pregătește experiențe unice și memorabile pentru spectatorii săi, indiferent de vârstă!

Sâmbăta viitoare, pe 13 mai, între orele 20:00 și 24:00, toți cei care trec pragul Operei Comice pentru Copii, pornesc la fiecare sfert de oră în tururi ghidate prin clădire. Traseul este presărat cu momente muzicale și coregrafice susținute de artiștii instituției. Participarea în tur este gratuită, iar atracțiile din Grădina OCC vor avea un program prelungit cu această ocazie, fiind disponibile publicului până la miezul nopții.

În Romania, evenimentul este organizat de către Rețeaua Națională a Muzeelor din România, membru al celei mai mari rețele pan-europene a muzeelor – Network of European Museum Organisations (NEMO). Ediția cu numărul 19 include expoziții, prezentări, proiecții, animații stradale și interioare, experimente și reprezentații artistice și tot felul de intervenții culturale în spatii muzeale, în observatoare astronomice, în spații de catedrale, biserici și sinagogi, în teatre, în atenee, în mausolee, în primării, în castele, palate și cetăți, turnuri și bastioane, în biblioteci, în studiouri de creație, în centre culturale, în școli și universități, în decupaje urbane creative, în spatii de știință și experimentare, în spații ale memoriei istorice, în pavilioane și în galerii de artă, în case de licitații și târguri de artă, în case pentru îngrijirea bătrânilor, în mori de hârtie. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.