VIDEO – Adrian Nour: „Mi-am pierdut încrederea, sincer!”

Muzician, actor și cântăreț, Adrian Nour a fost invitatul matinalului București FM. Spectacolul-concert „A Night to Remember”, din 17 mai, și „Fantoma de la Operă”, cu 6 spectacole sold-out într-o oră, au fost principalele subiecte de discuție.

Spectacolul-concert „A Night to Remember”

După succesul premierei de anul trecut de la Sfântu Gheorghe, soliștii Monica Opra și Adrian Nour, acompaniați de MoniAcustique Band, propun publicului bucureștean un spectacol – concert special, o călătorie muzicală în timp, cu cele mai frumoase şi cunoscute melodii din muzica interbelică românească și franceză, ajungând până la fado portughez, swing american și step.

„I-am cunoscut la Sfântul Gheorghe, m-au chemat acolo și am cântat alături de ei de două ori. Avem gusturi muzicale comune și acum că au venit ei la București, avem împreună un concert. Se va întâmpla la Sala Luceafărul, ultra-central, pe 17 mai. O să cântăm multe cântece, mergem în perioada interbelică, din mai multe țări. Avem un repertoriu foarte bine ales”, poestește Adrian Nour.

Despre „Fantoma de la Operă” și planurile personale legate de muzică

„E scris foarte bine și povestea din spate e interesantă. Misterul, muzica frumoasă și comedia fac totul”, spune Nour.

„În 2015 am fost foarte speriat. Am avut atunci 6 spectacole și nu știam cum o să fac față. Între timp, am câștigat și eu mai multă încredere în mine, tehnica vocală e mai bună, deci sunt convins că o să iasă foarte bine”, ne spune artistul despre următoarele reprezentații ale spectacolului.

„A venit o colegă cu copilul la repetiții și s-a speriat cel mic când mi-a văzut machiajul de aproape și ochiul care e mai special”, spune glumind Nour.

Pe lângă cariera sa profesională, care cuprinde numeroase roluri de teatru și film, Adrian Nour s-a concertat și pe proiectul său muzical personal.

„Eu am multe piese, dar nu am putut să lucrez la ele pe cât de mult mi-aș fi dorit. Am lansat 3 piese până acum, unu din ele de iarnă, trasă în sufragerie cu un microfon. Nu prea am avut timp și stare să merg în studio și să le trag”, povestește artistul.

„Mi-am pierdut și încrederea, sincer. Chiar am pus suflet în cele două piese și am încercat să le promovez, dar nu au fost în trending. Nu mă așteptam să rup topurile, dar parcă visam să fiu difuzat mai des”, dezvăluie Adrian Nour.

„Am peste 30 de piese. O să e lucrez la ele încet, încet, când am timp și o să le scot”, concluzionează artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.