VIDEO: FCSB învinge și convinge!

FCSB și Sepsi au oferit spectatorilor un duel cu mult mai atractiv decât ar fi putut fi preconizat date fiind condițiile meteorologice și situația în clasamentul play-off-ului pentru ambele echipe.

Astfel, FCSB mai are de doar doi bani speranțe la titlul de campioană a României, cele 3 puncte avans în clasament ale Farului fiindu-le constănțenilor suficiente să se încoroneze campioni chiar și în cazul unei victorii a bucureștenilor în meciul direct dat fiind criteriul înjumătățirii punctelor la începutul play-off-ului (de care Farul nu a beneficiat iar FCSB a beneficiat) în vreme ce Sepsi nu are absolut nicio țintă în campionat, finala Cupei României împotriva Universității Cluj fiind singurul meci cu adevărat important din acest sezon pentru covăsneni.

Și totuși…
Și totuși ambele echipe au început meciul furtunos, cu ocazii la ambele porți, jocul fiind unul cu adevărat spectaculos iar rezultatul meritat.

FCSB a deschis scorul prin Miculescu (min 28), care a reluat imparabil cu capul după o lovitură liberă executată impecabil de Florinel Coman (excelent aseară, după cum a fost pe parcursul întregului play-off).

FCSB a continuat să preseze iar Sorescu și Miculescu au irosit două ocazii monumentale de a se desprinde pe tabelă.
Și nu au fost singurii, Radunovici înscriindu-se și el pe lista ratangiilor, el irosind un penalty în prelungirile primei reprize.

Iar cum ocaziile se răzbună, Sepsi a egalat prin Tudorie, fostul vârf al bucureștenilor marcând la doar două minute după ce a fost introdus pe teren (min 68).

FCSB a demonstrat însă că este o echipă matură, a continuat să atace și răsplata pentru stilul ofensiv a venit, Ovidiu Popescu (min 74) și Cordea (min 79) stabilind scorul final.

FCSB câștigă cu 3 la 1 și rămâne, măcar teoretic, în cursa de urmărire a liderului Farul Constanța.

Clasament play-off Superliga:
1) Farul 46 puncte (7 meciuri disputate)
2) FCSB 43 puncte (7 meciuri disputate)
3) CFR Cluj 39 puncte (7 meciuri disputate)
4) Craiova 36 puncte (7 meciuri disputate)
5) Rapid 34 puncte (7 meciuri disputate)
6) Sepsi 25 puncte (7 meciuri disputate)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.