Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Finalul săptămânii vine cu noi premiere în cinematografe, unde ne întâlnim cu Ben Affleck, Jane Fonda, Diane Keaton, Andy Garcia și Joaquin Phoenix – fiecare într-o producție diferită.

”Hypnotic / În transă” este un film de acțiune-thrilller, regizat de Robert Rodriguez, cu Ben Affleck, William Fichtner si Alice Braga. În transă” spune povestea lui Daniel Rourke, un detectiv care trebuie să descifreze misterul ce leagă dispariția fiicei lui de un program secret care infiltreză noi realități în subconștientul oamenilor.

Avem și o continuare la ”Clubul femeilor dezlănțuite”. În această comedie romantică îi revedem pe Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen, Andy Garcia și Candice Bergen.

Mult așteptata continuare le urmărește pe cele patru prietene în excursia pe care nu avut-o niciodată – în romantica Italie, dar atunci când lucrurile scapă de sub control și multe secrete ies la iveală, vacanța lor se transformă într-o aventură.

”Toate fricile lui Beau” este o dramă horror, cu Joaquin Phoenix.

După moartea subită a mamei sale, Beau nu se simte bine – paranoia îi îngreunează viața și medicamentele prescrise de terapeut nu par să dea rezultate. În drumul său înapoi casă, Beau își confruntă trecutul, prezentul și viitorul și este nevoit să-și învingă cele mai întunecate frici pentru a-și îndeplini visele.

Pe marele ecran vedem și cum e să fii ”Din nou îndrăgostită” – în această comedie romantică, dragostea capătă noi aspecte. Îi vedem pe Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Russell Tovey si Céline Dion.

Este o poveste care te va acapara, te va intrista puțin, dar în cele din urmă, te va lăsa cu zâmbetul pe buze.

O tânără care încearcă să treacă peste moartea logodnicului ei și care trimite ocazional mesaje romantice către fostul lui număr de telefon, leagă o relație neașteptată cu bărbatul căruia i-a fost alocat acel număr.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.