Linia 361 are program prelungit în Noaptea Muzeelor 2023

ratb.stfp.net

Linia de autobuz 361 va funcționa cu program prelungit, în Noaptea Muzeelor 2023. Autobuzul va asigura transportul celor ce doresc să participe la acest eveniment cultural.

Autobuzul va circula până la ora 03:00. Numărul mașinilor va fi suplimentat pe această linie, în ziua de sâmbătă 13 mai 2023, între orele 19:00 – 23:00.

Autobuzul linie 361 are 17 opriri și funcționează zilnic. Acest mijloc de transport în comun circula de la terminalul Complex Comercial Băneasa – până la Terminalul Piața Unirii 2.

Va avea ultima plecare de la Complexul Comercial Baneasa, la ora 2:20, iar de la celalalt capat, Piața Unirii, ultimul autobuz va pleca la ora 2:50.

Sunt peste 30 de posibile destinații in Bucuresti pentru Noaptea Muzeelor. Se pot vizita gratuit unele dintre cele mai apreciate astfel de spații din capitala, intre care Muzeul Antipa sau Muzeul Țaranului Roman. Teatrul Național ofera, pana la ora 23:00, o expoziție de costume de scena, alaturi de care este expusa o rochie a Reginei Maria, iar sediul Primariei capitalei poate fi, de asemenea, vizitat pana la miezul nopții.

Bucureștenii care vor lua parte, în acest weekend, la vizitele din cadrul Nopții Muzeelor, au la dispoziție și liniile de noapte din Capitală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.