Cea mai amuzantă cursă caritabilă a anului revine pe râul Dâmbovița!

Foto: https://cursaderatuste.ro/

Cursa de Rățuște are loc pe 1 iunie. Cei care vor să adopte o rățușcă și să participe la competiție pot face donații pe site-ul evenimentului : https://cursaderatuste.ro/

Fiecare rățușcă adoptată costă 10 lei. Nu există un număr limită de rățuște din plastic ce pot fi adoptate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Fondurile strânse în urma evenimentelor vor fi folosite pentru o cauză bună, respectiv pentru cumpărarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici cu vârste fragede.

Prin achiziționarea acestor proteze se dorește integrarea în societate și înscrierea la o școală normală a copiilor ce au șansa de a nu deveni complet surzi.

Rățuștele din cauciuc sunt reutilizate, transmit organizatorii: Nu iți face griji! Rățuștele noastre sunt refolosite în fiecare an. După eveniment, toate sunt strânse și depozitate, astfel că niciuna dintre ele nu va polua râul sau mediul înconjurător.

Cursa va avea loc în data de 1 iunie 2023 și va începe de la Podul Hașdeu, în dreptul Parcului Izvor.

Deținătorul rățuștei care va trece prima linia de finish va câștiga un premiu de 500 de Euro. Acesta este oferit de sponsorul principal al evenimentului.

În total, în cursă vor participa 5.000 de rățuște de cauciuc. Donațiile vor fi acceptate și după epuizarea acestui număr de rățuște.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.