Casa La Miţa Biciclista Stabiliment Creativ se deschide, mâine, pentru public

Sursa foto: Andreia Barsan

Casa La Mița Biciclista Stabiliment Creativ se deschide, mâine, pentru public. Pentru moment pot fi vizitate etajele I și II, care găzduiesc expoziția despre Paris și București „Frumusețea unui oraș” de la Pavillon de l’Arsenal de la Paris.

Joi 18 mai, în intervalul 19:30 – 22:00 va fi inaugurarea primului Sezon cultural, cu vizitarea expoziției și un concert Nicolle Rochelle 5tet.

Această prezentare necesită JavaScript.

În timp, clădirea va avea și o braserie, la parter, a cărei vitrină este deja personalizată de artistul vizual Dan Perjovschi, iar anul viitor, la mansardă va fi un cinematograf modern cu 70 de locuri.

La parter funcționează și o librărie destinată exclusiv volumelor despre București și personalităților sale.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cei interesați pot vizita clădirea în cadrul unor vizite ghidate,

Vizitarea expoziției și, implicit, a Casei La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, va fi posibilă în fiecare săptămână, de joi până duminică,  în perioada 19 mai – 2 iulie 2023, după următorul program:
Joi: 16.00-22.00
Vineri: 16:00-24:00
Sâmbătă și Duminică: 12:00-22:00

Vizitarea expoziției se va face într-un interval de 2 ore, ales de vizitator, în momentul achiziționării biletului. Reprogramarea vizitei, în cazul în care vizitatorul nu a venit la expoziție în intervalul rezervat nu este posibilă, iar banii nu se returnează.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.