VIDEO: Beneficiul consilierii profesionale

Noul episod al emisiunii „Generația Z” a fost debutul celei de-a treia grupe de pasionați ai radioului. Introducerea celor 7 noi voci a putut fi ascultată la începutul ediției, iar apoi am trecut direct la treabă. În studio, ne-a acceptat invitația Sînziana Medvețchi, consilier profesional, care a răspuns tuturor întrebărilor adresate, chiar a oferit și ponturi tinerilor referitoare la plecările din țară pentru a studia.

Cu o experiență bogată în domeniu, Sînziana ne-a povestit cu mult entuziasm despre experiențele petrecute în Statele Unite ale Americii, țară de care este atrasă în mod special. Cu această ocazie, ascultătorii au înțeles mult mai bine importanța descoperirii pasiunilor și prin discuția purtată cu specialista în coaching vocațional – au realizat că decizia lor profesională contează încă de la început.

Emisiunea a continuat cu discuția dintre noi, realizatorii, cu subiectul legat de procentul adolescenților care nu activează în domeniul pe care îl studiază în facultate. Fiecare dintre membrii emisiunii și-a exprimat părerea referitoare la situația actuală în ceea ce privește relația dintre joburi și tineri angajați.

Ulterior, dorințele acestora legate de studiatul în străinătate și planurile diferite atunci când vine vorba de alegerea facultății au fost parcurse. Spre finalul ediției, am aflat de la alți iubitori ai radioului și ai proiectului „Generația Z” că activități dedicate săptămânii au existat și că ar fi fost bine să ne fi făcut timp fie pentru a vizita muzee pe timp de noapte, o șansă rar întâlnită, fie pentru a viziona un film care ne-ar putea relaxa. Ascultătorii noștri au aflat noutăți din domenii diferite, care s-au regăsit în cadrul expozițiilor din București în noaptea de 13 spre 14 mai.

Să nu uităm că înainte de startul emisiunii, invitatul nostru a fost provocat să răspundă la sesiunea de „Speed questions”, iar alegerile sale au fost interesante și neașteptate, pe alocuri. Variantele de răspuns au fost gândite raportându-ne la domeniul său de activitate, la experiența acumulată de-a lungul timpului, dar și la tendințele generației actuale.

Nativii digitali au fost extrem de implicați si fascinați de ediția aceasta, pentru că au primit confirmări unii de la ceilalți în legătură cu deciziile în viață. În plus, ediția premieră a noii grupe a fost umplută cu emoții, entuziasm și multă determinare.

Dacă ești curios să vezi sau să revezi episodul nostru, te așteptăm pe pagina noastră de Youtube, unde, mereu vei găsi o „Generație Z” activă. Totuși, nu ignora paginile noastre de Tiktok și Instagram, unde postăm frecvent materiale.

Generația Z îți dă din nou de veste vinerea viitoare, în direct pe București FM, 98,3 FM, de la ora 21:00! Până atunci, mult succes în tot ceea ce faci!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.