VIDEO: Matteo x Keed x Jean Gavril- rețeta pentru o piesă hit, de vară

Ce se întâmplă când se strâng Matteo, Keed și Jean Gavril într-un studio? Iese o piesă dinamică și plină de emoție. Cei trei au lansat recent o nouă melodie intitulată „Când ne vom revedea”, iar cu ocazia asta au fost invitații matinalului București FM.

„Deși este o piesă cu niște versuri oarecum triste, are vibe-ul fericit și de vară”, spune Jean.

„Piesa a luat naștere într-o tabără de muzică și a pornit de la Jean, el a venit cu ideea pentru refren. Tocmai murise un prieten din copilărie și am simțit să scriu despre asta, așa am pus strofa mea pe piesă. Strofa doi a fost scrisă la ceva timp după, când i-am arătat piesa lui Keed”, spune Matteo.

„Eu n-am privit niciodată despărțirea asta ca pe un lucru atât de trist, o văd mai detașat, pentru că oricum ne vom revedea”, continuă Matteo.

Eu și cu Jean avem foarte multe sesiuni împreună, adică foarte multe piese, dar nu știm ce o să lansăm, iar cu Keed am dezvoltat o parte de urban la Mattman Music”, povestește Matteo despre colaborările pe care le au cei trei.

„România e foarte bine văzută în afară, pe plan muzical, doar că nu e promovată aici, la noi. Mulți vor să vină la noi să facă muzică, să participe în tabere de muzică, pentru că avem producători foarte buni. Am avut pentru Alexandra Stan, în decembrie, o tabără de muzică în care au venit 10 autori din Olanda, special pentru noi și pentru ea”, explică artiștii.

„Pe partea de live și concerte au apărut foarte multe festivaluri în această țară, care sunt în dezvoltare și oamenii vin și se bucură”, spune Jean.

Planurile personale

Keed lansează album cu ȘATRA pe 26 mai, iar albumul lui solo va fi lansat începând cu luna august.

Matteo ne promite o serie de lansări muzicale foarte frumoase, „dar după ce termin cu Excel-urile”, glumește artistul.

Jean Gavril tocmai ce a lansat o nouă piesă, alături de Vlad Flueraru, numită „Asasina”. „Următoarea piesă este împreună cu Iustin de la HVNDS. Pe mine pandemia m-a oprit dintr-un avânt pe care îl aveam la vreme respectivă și am tot avut încercări în direcții care nu sunt aproape de sufletul meu, dar asta s-a terminat acum”, explică Jean.

În dialog despre America Express

„Cum să plec atâta timp de lângă fata mea? Tot respectul pentru Jean, nu știu cum a făcut-o!”, spune Matteo.

„Păi aveam o fetiță de 7 luni, oamenii ăia mă plăteau foarte mult să fiu acolo, am zis hai că facem asta. Și nu mi-am lăsat fata singură. Mi-am dus familia la Constanța, a fost înconjurată de bunici și asta m-a făcut să mă simt mai ok, că nu era singură”, răspunde Jean.

Cum au arătat petrecerile lor de majorat?

Matteo spune că nu a existat un majorat: „Ne-am strâns în spatele blocului la o bere, că atât puteam, dar a fost cea mai tare experiență față de ce am întâlnit după aceea. A fost simplu și sincer”.

Poveste lui Keed e diferită, petrecerea lui de majorat fiind dorința părinților lui. „Am fost cam 30-40 de persoane, într-un club, ne-am distrat și am ascultat hip-hop toată noaptea. Când cineva venea cu japca trebuia să aducă și un cadou, așa că am primit într-o cutie, cu iarbă de pe jos pusă la bază, un pantof folosit și o cărămidă”.

Jean are o poveste similară cu cea a lui Keed. Și-a făcut majoratul pentru că tatăl său își dorea mult acest lucru. „A fost la un restaurant în Mamaia, cu față de masa ca la nuntă. Au fost 45 de invitați, dar până la urmă au venit 80 și pentru că eram mai mulți cu trupe, am dat concert la propriul meu majorat”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.