Sevilla și AS Roma se vor lupta în finala Europa League!

Foto: ponturi-bune.ro

Jose Mourinho a reușit „minunea” din nou, și, în stilul consacrat, cu „autobază” în apărare, cu strictețe tactică și cu ceva noroc, s-a calificat cu încă o echipă într-o nouă finală de cupă europeană.

AS Roma a fost dominată crunt în returul cu Bayer Leverkusen, scorul ocaziilor de gol fiind 23 la 1 pentru nemți, însă, după cum „The special One” tot repetă, contează doar ce scrie pe tabelă la final, iar golul înscris de Bove în meciul tur a fost îndeajuns pentru a-i trimite pe italieni în finala competiției, care va avea loc pe 31 mai, la Budapesta, acolo unde vor întâlni Sevilla.

Spaniolii s-au calificat dramatic în ultimul act al competiției după o dublă confruntare cu Juventus Torino, scor 1 la 1 în ambele manșe.
Returul de aseară, din Andaluzia, a fost dramatic, cu Juve deschizând scorul în minutul 65 prin Vlahovic, cu Sevilla egalând în minutul 71 prin Suso și cu Szczesny, portarul italienilor, făcând minuni în fața atacanților gazdelor de-a lungul întregii partide (10 parade senzaționale!!!).

Meritat însă, Sevilla s-a impus în prelungiri după reușita lui Lamela și merge în finala de la Budapesta acolo unde va întâlni AS Roma lui Mourinho.

Se anunță așadar o confruntare extrem de interesantă între fotbalul-spectacol al celor de la Sevilla și extrem de tacticizata și defensiva AS Roma.
Nu există un pronostic clar însă probabil suporterii neutri vor dori spectacol!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.