VIDEO: Andra Vasile, PR Comic Con – „Evenimentul din acest weekend este doar primul din acest an”

East European Comic Con, cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai, începe astăzi la București, la Romexpo.

Un actor din „Stranger Things” și un actor din „Game of Thrones” sunt gazdele scenei de la Comic Con. Clayton Johnson, cunoscut pentru portretizarea lui Andy, unul din elevii Hawkins High din al patrulea sezon din Stranger Things, Toby Sebastian, cunoscut pentru rolul lui Trystane Martell din Game of Thrones, se alătură line-up-ului de actori invitați.

Andra Vasile, PR Comic Con, a fost invitata lui Răzvan Petre, în ediția specială a emisiunii De10xRomânia. Anul acesta se împlinesc 10 ani de la prima ediție Comic Con, în România.

„Noi am pornit în urmă cu 10 ani, la Palatul Național al Copiilor. Atunci am avut 9.000 de vizitatori, iar anul trecut am depășit 53.000 în cele trei zile de festival. (…) Este spațiul ideal pentru toți cei care vor să descopere actori de la Hollywood, pe care îi pot cunoaște, pot lua autografe, pot face fotografii sau le pot adresa întrebări în cadrul panelurilor de întrebări și răspunsuri (…) Avem și o zonă de gaming foarte generoasă, în care fanii jocurilor pot testa ultimele jocuri și se pot bucura de echipamente de mare perfomanță. Există și concursuri pe care expozanții din zona de gaming le organizează pentru cei inetresați”.

De-a lungul celor 10 ediții Comic Con din România, numeroși actori de la Hollywood au venit să-i cunoască pe fanii din România.

„Cred că cel mai mult mi-a plăcut Jason Momoa, care a venit la noi în 2014 și a fost absolut fascinant. Este un om extrem de modest și de prietenos. A făcut un tur al Comic Con-ului, pur și simplu a vrut să cunoască expozanții și să dea mâna cu ei. Chiar a fost impresionant.

Cred că ar trebui să-l menționez și pe Ed Westwick, care a jucat în Gossip Girl, care a făcut senzație printre fane. Mie mi-a plăcut Charles Dance, care este un actor grandios, cunoscut publicului larg pentru rolul din Games of Thrones, dar el este un actor de mare calibru. L-am văzut și în „The Imitation Game”.

Mark Pellegrino, iarăși, este o preferință personală, Robert Knepper, din „Prinson Break”. Am auzit că este prin București, filmează zilele astea. A fost la Comic Con în anii trecuți și a avut unul dintre cele mai emoționante paneluri din câte am văzut”, a mai spus Andra Vasile PR Comic Con, în De10xRomânia.

În anul 2019, o ediție a Comic Con a fost organizată și la Cluj, iar organizatorii pregătesc, pentru anul acesta, alte evenimente în alte orașe din țară.

„Anul acesta se împlinesc 10 ani de Comic Con. Evenimentul din acest weekend este doar primul din acest an. Vrem să organizăm mai multe și vrem să mergem într-unul din orașele din afara Bucureștiului, să mergem pentru prima dată. Nu pot să spun acum unde, pentru că suntem în pregătiri”, a completat Andra Vasile, PR Comic Con.

Accesul la Comic Con se face de la ora 16:00 – 21:00, vineri 19 mai, iar sâmbătă și duminică (20-21 mai) de la 10:00 la 19:00.

Dintre artiștii prezenți la ediția East European Comic Con, care începe astăzi la Romexpo, mai fac parte Eugene Simon (Game of Thrones, House of Anubis), Stefan Kapičić (Deadpool), Dan Fogler (Fantastic Beasts), Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time).

Emisiunea De10xRomânia poate fi recepționată zilnic, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.