West Ham și Fiorentina vor disputa finala Conference League!

Fiorentina a reușit, în cea mai dramatică semifinală a cupelor europene din acest sezon, calificarea în ultimul act, după ce a întors rezultatul din meciul tur, atunci când pierduse pe teren propriu în fața elvețienilor de la FC Basel cu 1 la 2, și a făcut asta cu adevărat dramatic, reușind golul calificării în finală în, atenție, minutul 120+10!

Da, italienii s-au calificat în finala Conference League care se va disputa la Praga pe 7 iunie după ce au marcat golul de 3 la 1 în prelungirile prelungirilor.

Cu Gonzales reușind o dublă (min 35 și 72) care a „anulat” reușita gazdelor (Amdouni min 55), italienii au presat incredibil și au reușit în cel mai dramatic mod posibil să acceadă în finală după Barak a înscris la ultima fază a jocului (min 120+10).

În cealaltă semifinală West Ham, marea favorită a competiției, și-a confirmat statutul și în deplasarea de la Alkmaar și a învins și în Olanda după reușita lui Fornals (min 90+4) după ce trecuse și în tur de batavi cu 2 la 1.

Teoretic, West Ham este favorită la câștigarea trofeului, însă puterea de luptă și fotbalul de calitate etalat de Fiorentina fac dificil de dat un pronostic foarte clar.
Ce putem spune totuși?
Va fi spectacol fotbalistic în capitala Cehiei în finala Conference League!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.