Cannes 2023: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro și Martin Scorsese, pe covorul roșu al Festivalului

Filmul lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, cu Robert De Niro și Leonardo DiCaprio a avut premiera la Cannes.

La doar două zile după ce legendarul Harrison Ford a revenit pe covorul roșu, a venit rândul lui Leonardo DiCaprio să facă o intrare izbitoare pe Croisette, alături de Martin Scorsese și Robert De Niro.

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a salutat mulțimea înainte de a se alătura restului echipei de film Killers of the Flower Moon, care i-a inclus pe Robert De Niro, Janae Collins, Cara Jade Myers, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal și Jillian Dion.

Ultima dată când Leonardo DiCaprio a apărut la Festivalul de Film de la Cannes a fost în 2019, alături de Brad Pitt pentru un alt film de succes, Once Upon a Time in Hollywood.

Cel mai recent și mai așteptat film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, prezentat în afara competiției de la Cannes, a generat o așteptare imensă pentru distribuția sa de stele, cu duo-ul iconic Leonardo DiCaprio și legendarul Robert De Niro, în rolurile principale.

Producția este o adaptare a romanului „Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI”, scris de David Grann, și vorbește despre dispariția în condiții misterioase a membrilor tribului Osage.

Multe celebrități au fost prezente la evenimentul de aseară de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, pentru a asista la această premieră promițătoare, printre care Irina Shayk, Isabelle Huppert și Naomi Campbell.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.