VIDEO: Dinamo joaca meci de baraj cu FC Arges pentru promovare in Superliga!

La inceputul ultimei etape a Ligii a doua, Dinamo avea nevoie sa obtina un rezultat mai bun impotriva Politehnicii Iasi decat ce reusea Otelul in fata Unirii Dej pentru a obtine o calificare (aproape miraculoasa) direct in prima liga.

Sanse mai mult teoretice, asadar, pentru caini, care, desi au avut un parcurs excelent in ultimele etape, totusi au avut de „patimit” intregul sezon atat din cauze fotbalistice („subtirimea” lotului, aparare subreda, comtpartiment ofensiv care necesita transferuri) si administrative (permanente probleme financiare, instabilitate a conducerii clubului) si ca atare au abordat finalul play-off-ului cu o zestre de puncte mai mult decat modesta.

Pana la urma toate scenariile de dinaintea etapei s-au dovedit a fi doar atat, scenarii, Otelul castigandu-si partida (1-0, gol Gorovei min 70), ceea ce a facut ca dinamovistilor sa le ramana doar varianta unui meci de baraj pentru calificarea in Superliga de fotbal.

„Cainii” au capotat la Iasi sub toata aceasta presiune, alb-rosii fiind de nerecunoscut uneori, scorul final, 4 la 1 pentru gazde, fiind descriptiv pentru derularea ostilitatilor in teren.
Cu Robert Ion si Musi reusind fiecare cate o dubla in poarta bucurestenilor, gazdele si-au respectat statutul de favoriti si castigatori dealtfel ai ligii secunde, si au facut totodata ca reusita lui Ghezali sa nu mai conteze decat ca gol de onoare pentru bucuresteni.

Dinamo va intalni asadar în dublă manșă pe FC Arges pentru o reintoarcere nu doar dorita, ci si meritata, in primul esalon fotbalistic al Romaniei!

Clasament final play-off Liga a doua
1. Poli Iasi 60 puncte (calificata direct in Superliga)
2. CSA Steaua 52 puncte (nu a avut drept de promovare)
3. Otelul Galati 49 puncte (calificata direct in Superliga)
4. Dinamo 46 puncte (baraj de promovare impotriva FC Arges)
5. Gloria Buzau 42 puncte (baraj de promovare impotriva UTA Arad)
6. Unirea Dej

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.