Tehnologii de ultimă generaţie la Bucharest Tech Week

Bucharest Tech Week – cel mai mare festival de tehnologie şi inovaţie din Europa Centrală şi de Est care reuneşte atât profesioniştii, cât şi pasionaţii de tehnologie şi inovaţii- revine între 22 și 28 mai.

Evenimentul reuneşte peste 70 speakeri, experţi internaţionali şi locali în tech, 1.500 de profesionişti din diverse domenii şi verticale de afaceri, din mai mult de o sută de companii.

Primele cinci zile ale evenimentului sunt derulate sub numele „Business Summits” şi dedicate conferinţelor nişate, concentrate pe Inovaţie, HR, Retail, Java şi Software Architecture, ce vor avea loc la Nord Events Center by Globalworth, potrivit organizatorilor.

Participarea la Business Summits (22 şi 26 mai) se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziţionat direct de pe site-ul evenimentului.

De asemenea, în weekendul 26 – 28 mai, Romexpo Pavilion B1 va fi gazda celui mai mare eveniment tehnologic B2C din România, expoziția Tech Expo, unde cei pasionați de tehnologie pot vedea și interacționa cu produse, servicii IT&C, prezentate de importanți jucători din domeniu, locali și internaţionali.

Participarea la Tech Expo este gratuită pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.