ITIA a amânat din nou audierea Simonei Halep

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru un test antidoping pozitiv la US Open 2022, a anunţat, luni seara, că audierea sa programată pe 28 mai a fost amânată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

„Încă o dată sunt extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce reprezentanta ITIA, Nicole Sapstead, a afirmat public, în urmă cu trei zile, că ITIA ‘rămâne decisă să acţioneze în cazul Simonei Halep într-o manieră empatică, eficientă şi corectă’, în acelaşi timp au cerut oficial tribunalului să amâne audierea mea, pentru a treia oară.

ITIA declară public un lucru, în timp ce în privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi în mod repetat ITIA a căutat să o amâne., a anunţat Halep în mesajul postat pe reţelele de socializare.

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a reacţionat imediat.

„Joc dublu. Jocul pe care ITIA îl face din prima zi”, a scris Mouratoglou pe Twitter, distribuind anunţul făcut de Halep.

Vineri, ITIA a confirmat că Simona Halep „a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.