VIDEO: Andrei Bănuță – „Nu mi-am dorit niciodată să fiu un artist de succes”

Andrei Bănuță și Andra și-au unit vocile și au lansat „Nu M-am Gândit La Despărțire”. Piesa este o coproducție Andra Records și Global Records, păstrează refrenul și parte din linia melodică din melodia originală, dar vine cu o nouă abordare a strofelor și un videoclip retro care celebrează perioada anilor ’80. Cu această ocazie, Andrei Bănuță a fost invitatul București FM, în matinal.

„Piesa asta, prima mea colaborare cu Andra, este un remake după șlagărul lui Dan Spătaru, „Nu m-am gândit la despărțire”, lansat în 1983, la Mamaia. Clipul chiar de acolo e inspirat. Mă bucur că am reușit să o aduc în atenția generației mele, eu având 23 de ani. E o onoare!”, spune Andrei.

„Foarte puțină lume știe că piesa asta e făcută de acum un an și jumătate și avea un alt videoclip filmat doar cu mine singur, fără Andra. Piesa asta trebuia să fie lansată anul trecut în mai, cu un videoclip filmat cu mulți prieteni și cu Anca Dinicu, dar cu două zile înainte de lansare a auzit Andra piesa și a acceptat să fie parte din această colaborare”, povestește Andrei.

„Eu cu Andra ne cunoaștem demult, iar tatăl ei a fost primul om care mi-a îndrumat pașii spre industria muzicală, a fost primul care a crezut în mine. M-a văzut la un concurs de talente și mi-a fost aproape cu sfaturi.

I-am trimis multe piese Andrei pentru că îmi doream să avem o colaborare, e printre artiștii pe care îi iubesc cel mai mult”, spune artistul.

Am o familie care mă susține și care e mereu lângă mine. Au făcut multe sacrificii pentru mine și eu sunt foarte recunoscător pentru asta, pentru că am ajuns să fac ce-mi place și să mă bucur de visul ăsta care a devenit realitate”, povestește Andrei.

„Eu cânt la evenimente de la 13 ani. De multe ori aveam eveniment duminică seară și luni dimineață mă duceam la școală, dar nu puteam să fiu foarte competent, pentru că eram obosit”, spune Andrei despre relația sa cu școala.

„Vreau să lansez piese pentru oameni, vreau să lansez muzică pe care să o iubesc. În momentul în care eu iubesc lucrurile pe care le am, le fac sau le spun, le iubesc și oamenii. Nu mi-am dorit niciodată să fiu un artist de succes, mi-am dorit să fiu un artist iubit. Sunt un om foarte normal!”, închide Andrei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.