Percheziții într-un dosar de furt din incinta unui cazino din Sectorul 1

Sursa foto: Andra Radu

Percheziție într-un dosar privind furtul în incinta unui cazino din Sectorul 1 a 58.000 de euro dintr-o haină.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 1 Poliție au pus joi, 25 mai, în executare un mandat de percheziție în județul Galați, la domiciliul a două persoane față de care sunt efectuate cercetări pentru furt calificat.

Poliția Capitalei precizează că, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 11 mai 2023, profitând de neatenția persoanei vătămate, un bărbat și o femeie i-ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazino din Sectorul 1.

Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.