Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere se văd pe marele ecran, din acest weekend. ”About My Father” este o comedie cu Robert De Niro, Kim Cattrall, Leslie Bibb si Sebastian Maniscalco. Cel mai tare comic din America, Sebastian Maniscalco, își unește forțele cu legendarul italo-american și de două ori premiat cu Oscar, Robert De Niro, în noua comedie ”Despre Tatal Meu”.

Filmul se concentrează în jurul lui Sebastian, care este încurajat de logodnica lui să-l aducă pe tatăl lui, Salvo, un frizer imigrant (De Niro), la o reuniune de weekend cu familia ei superbogată și extrem de excentrică. Weekendul se transformă în ceea ce poate fi descris doar ca un conflict cultural, în care Sebastian și Salvo urmează să descopere că familia este tot ce contează.

În cinematografe se vede și drama ”Mascarada”, o producție de anul trecut, cu Isabelle Adjani, Pierre Niney, François Cluzet, Marine Vacth si Emmanuelle Devos.

Adrien, un dansator atrăgător a cărui carieră a fost distrusă de un accident de motocicletă, trăiește pe Coasta de Azur, unde are grijă de el Martha, fost star de cinema. Viața lui urmează o cu totul altă direcție după ce o cunoaște pe Margot, o femeie frumoasă interesată de relații complicate și avantajoase. Împreună, cei doi visează la o viață mai bună și pun la cale un plan diabolic: o mascaradă emoțională.

O altă premieră este ”Sisu”, un film de actiune, centrat pe viata din cel de-al doilea razboi mondial. În distribuție îi vedem pe actorii Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan si Mimosa Willamo.

În Finlanda lui 1944, un fost soldat găsește aur în sălbatica Laponie și pornește la drum cu mica avere către cel mai apropiat oraș, însă are de înfruntat soldați naziști conduși de un ofițer SS nemilos.

Mica sirenă a facut trecerea de la animatie la film, în cea mai noua producție în care îi vedem pe Melissa McCarthy, Awkwafina, Jacob Tremblay, Javier Bardem, Daveed Diggs, Halle Bailey. Filmul musical, de aventuri, potrivit pentru intreaga familie, este regizat de Rob Marshall.

Cea mai mică dintre fiicele regelui Triton și cea mai sfidătoare, Ariel, vrea să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața, se îndrăgostește de prințul Eric.

Ariel trebuie să-și urmeze inima și face o înțelegere cu vrăjitoarea diabolică a mării, Ursula, ceea ce îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat, dar în cele din urmă îi pune în pericol viața, dar și coroana tatălui ei.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Acum știi ce Ramane de Vazut, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.