Trafic restricţionat pe mai multe străzi din Capitală pentru filmarea unui spot publicitar

Sursa foto: Olga Stancu/arhiva

Traficul rutier va fi restricţionat, în perioada 26 – 30 mai, pe mai multe străzi, noaptea şi dimineaţa, în vederea realizării unor filmări pentru un spot publicitar, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Se va restricţiona traficul rutier astfel:

În data de 26-27 mai, între orele 00.00 – 06.00, pe strada Varşovia, segmentul de drum cuprins între strada Londra şi Piaţa Quito, cu excepţia riveranilor, pe banda I din sensul giratoriu din Piaţa Quito către strada Varşovia.

În data de 27 mai, între orele 05.00 – 08.45, pe Calea Victoriei, începând de la intersecţia cu strada C.A. Rosetti (de la intersecţia străzii Ştirbei Vodă – Calea Victoriei până la strada C.A. Rosetti inclusiv, se va permite circulaţia) până la bulevardul Regina Elisabeta, inclusiv străzile adiacente;

În data de 28 mai, între orele 05.00 – 13.00, pe bulevardul Aviatorilor, ambele sensuri de mers, segmentul de drum cuprins între Monumentul Eroilor Aerului şi Piaţa Charles de Gaulle (în intersecţia Monumentul Eroilor Aerului şi în rondul de la Piaţa Charles de Gaulle se va permite circulaţia).

În data de 30 mai, între orele 05.00 – 10.00, în intersecţia străzii Benjamin Franklin cu strada Nicolae Golescu astfel: pe strada Benjamin Franklin, începând de la Calea Victoriei până la bulevardul Gheorghe Magheru, şi pe strada Nicolae Golescu, începând de la intersecţia cu strada Episcopiei până la strada C.A. Rosetti.

În data de 30 mai, în intervalul orar 05.00 – 22.00, pe strada Constantin Esarcu, între strada Episcopiei şi strada Nicolae Golescu.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.