Profesorii cer o întâlnire de urgenţă cu Klaus Iohannis

Sindicaliștii din Educaţie cer intervenția preşedintelui Klaus Iohannis în situaţia creată de greva profesorilor.

Cele trei federații sindicale din învățământ îi cer președintelui Iohannis să le primească la discuții mâine, la ora 15:30, în ziua în care este anunțat un miting masiv al profesorilor care începe la ora 11:00 în Piața Victoriei și este programat să se încheie la 15:30, în fața Palatului Cotroceni, potrivit edupedu.

„Suntem deja în a șasea zi de grevă generală, iar revendicările legitime ale salariaților din învăţământ au primit un răspuns total nesatisfăcător din partea Guvernului României”, se arată în invitația trimisă la Cotroceni de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), Federația Sindicatelor din Educație (FSE) „Spiru Haret” și Federația Națională Sindicală Alma Mater.

„Facem — din nou — apel la Domnia Voastră, în calitate de mediator între stat și societate, pentru a obține, din partea Executivului, soluții reale și imediate pentru sistemul de învățământ.
Pentru a avea o Românie Educată, este nevoie de investiții masive în educație și de o resursă umană motivată”, îi transmit federațiile sindicale din preuniversitar și cele din universitar președintelui Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.