VIDEO: FCSB, CFR și Craiova s-au făcut de râs în ultima etapă din Superliga!

Fară niciun obiectiv în afara orgoliului din derby-ul bucureștean, FCSB și Rapid au deschis ultima etapă a play-off-ului pe Național Arena.
Iar FCSB, echipa condusă de la palat, a fost demolată, acesta este termenul, demolată, de giulestenii ce par capabili să se motiveze doar în meciurile de orgoliu, nu și în privința unor obiective serioase, de genul accederii în cupele europene!
Pe teren, deși cu doar o etapă înainte fuseseră la un pas să preia șefia Superligii de la Farul, jucătorii conduși (în teorie) de Charalambous au fost ca și inexistenți, Rapid umilindu-și rivala cu un 5 la 1 care nu lasă loc de comentarii.
Rând pe rând Luckassen (min 7), Panoiu (min 17), Iacob (min 26) și Bamgboye (minutele 68 și 79) au punctat pentru oaspeți în vreme ce Octavian Popescu a înscris singurul gol al gazdelor în minutul 58.

În celelalte două partide ale play-off-ului, CFR și Craiova se luptau de la distanță pentru poziția a treia și, implicit, pentru locul la barajul pentru Conference League ce urma a fi disputat împotriva celeilalte echipe din Cetatea Băniei, cea patronată de Adrian Mititelu.

CFR primea acasă vizita campionilor, Farul Constanța, în vreme ce CSU Craiova juca în Banie împotriva câștigătorilor Cupei României, Sepsi Sf Gheorghe.
Un meci mai lejer decât celălalt, la prima vedere…

Însă atât campioana Farul cât și covăsnenii de la Sepsi și-au respectat blazoanele și au jucat fotbal, Farul învingând la Cluj cu 2 la 1 (Birligea min 15 / Luis Munteanu minutele 42 și 62) în vreme ce Sepsi a luat toate cele trei puncte la Craiova după reușita lui Stefanescu (min 90+4).

CFR este așadar pierzătoarea norocoasă dintre cele două, echipa condusă de Dan Petrescu păstrând locul 3 în clasament doar datorită jocului excelent făcut de Sepsi împotriva Universității.

Scandalul jenant făcut de ceferiști pe teren, imediat după ce au fost învinși de puștii lui Hagi, este definitoriu pentru unele echipe din fotbalul românesc!
În frunte cu Dan Petrescu, gazdele au reproșat direct adversarilor că nu s-au dat la o parte, că au luptat deși nu mai aveau niciun obiectiv de îndeplinit.
Jalnică mentalitate!

Clasament final play-off Superliga
1. Farul Constanța 53 puncte (calificări Champions League)
2. FCSB 46 puncte (calificări Conference League)
3. CFR Cluj 42 puncte (baraj pentru calificări Conference League împotriva U Craiova 1948)
4. Universitatea Craiova 40 puncte
5. Rapid 38 puncte
6. Sepsi 29 puncte (calificări Europa League din postura de câștigătoare a Cupei României)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.