VIDEO: Dinamo joacă superb și umilește pe FC Argeș în turul barajului de calificare în Superligă!

Câinii au promis fotbal-șampanie înaintea meciului și exact asta au oferit celor peste 20.000 de fani pe Național Arena în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Superliga de fotbal.

Alb-roșii au jucat încă din primul minut de parcă nu ar fi existat presiunea rezultatului, au încercat și au reușit de mai multe ori să înscrie cu adevărat spectaculos goluri rezultate din execuții și combinații pe care de obicei le vedem la jocurile pe calculator ori în Liga Campionilor.

Rând pe rând Bena (min 15′), Larrucea (min 25), Pop (min 28), Ghezali (minutele 40 și 62) și Iglesias (min 56) au marcat cele 6 goluri ale gazdelor, făcând inutilă reușita oaspeților prin Zebic (min 55), totul sub bagheta lui Ovidiu Burcă, omul căruia i se datorează probabil totul.
Fără acest antrenor serios, echilibrat și modest probabil dinamoviștii nu se luptau în barajul de azi.
Amintiți-vă ce jucau (sau mai degrabă ce nu jucau) până să preia el echipa!

Câteva cuvinte și despre FC Argeș…
O parte dintre jucatorii piteșteni au primit salariile restante pe ultimele 3 luni în ziua meciului. O parte nu.
Și asta s-a văzut și pe teren.
Totul în abordarea argeșenilor a arătat doar amatorism și a explicat de ce echipa a ajuns în situația actuală, nivelul fotbalului arătat în fața celor de la Dinamo fiind unul de echipă din ligă inferioară.

Meciul retur se dispută sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00, în Trivale, însă calificarea este jucată în proporție de 99%!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.