VIDEO: Alexia – „Interstelar” e piesa de la care nu aveam nicio așteptare

Cu un stil unic și o pasiune incontestabilă pentru muzică, Alexia este un nume promițător în peisajul muzical românesc, la doar 20 de ani. Muzica ei se încadrează în genurile pop și dance, iar versurile sale adesea aduc mesaje puternice și personale. La fel se întâmplă șu cu ultimul ei single, „Interstelar”, despre care am vorbit și în matinalul București FM, alături de ea.

„Cred că eu și muzica ne-am ales una pe alta. Sună puțin poetic, dar fix așa a fost! Prima mea amintire e muzica și din totdeauna vizualizam chestia asta, când plecau părinții mei la serviciu și rămânea singură, abia așteptam acest moment ca să mă urc în patul părinților, să iau telecomanda sau sticla de fixativ, furam castile de la telefon și le foloseam pe post de in-ear, și puneam piese de la Adele, de la Andra și vizualizam momentul”, povestește Alexia.

„Acum când ascult o piesă sunt mult mai subiectivă și mult mai atentă la foarte multe detalii. Primul lucru pe care il fac e să văd cine a scris versurile, mă uit la producție, sunt mult mai atentă acum”, explică Alexia.

„Aș alege mai degrabă o piesă cu un mesaj, dar care poate are un potential redus de viralizare”, spune Alexia.

„Sunt convinsă ca ar ieși o piesă super tare cu Spike, i-am și spus că vreau o piesă cu el. Și cu Andia mi-ar plăcea să am o piesă, dar cred că aș vrea să am o chimie cu cineva din zona asta de urban”, spune artista.

„Interstelar a piesa de la care nu aveam nicio așteptare, nu pot să zic că mă așteptam să intre pe radio sau să funcționeze într-un mod deosebit, dar știam că nu mint ascultătorii, pentru că e o stare”, explică Alexia.

„Inspirația e o stare, pornește de la nimic, de la oameni, de la un film. E important să crezi în ceea ce cânți și să înțelegi ceea ce cânți”, continua ea.

„Mi se pare că sunt un om atât de complex, dar atât de simplu în același timp. Sunt o persoană foarte spontană”, se descrie Alexia.

„Un hobby de care nu știe foarte multă lume, doar familia și prietenii apropiați, este că îmi place foarte mult să pictez. Prefer pictura abstractă și nuduri, dar multe picturi nu sunt publicate. Din liceu cred că a pornit pasiunea pentru pictură, dar nu știu să desenez”, ne povestește Alexia.

„Urmează piese noi, anul ăasta am multă muzică de livrat, o să am și colaborări, iar în toamnă îmi doresc să lansez un EP”, anunță artista.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.