VIDEO: Holy Molly – „I-am spus mamei că o să devin Shakira!”

Cu o carieră în continuă ascensiune, Holy Molly a lansat o serie de hituri de succes, care au dominat topurile muzicale din România. De la piese cu ritmuri contagioase precum „Plouă”, până la melodii cu milioane de ascultări pe platformele de streaming, precum „Shot a friend”, Holy Molly demonstrează versatilitatea sa artistică și abilitatea de a se conecta cu publicul.

Carisma și energia sa debordantă se reflectă și în videoclipurile sale pline de culoare și coregrafii îndrăznețe. Cu un sound modern și o voce puternică, Holy Molly continuă să-și consolideze poziția ca una dintre cele mai promițătoare și apreciate artiste din peisajul muzical românesc.

Cu un nou single, „Facem cum vrei tu”, a venit Holy Molly în matinalul București FM și am stat puțin de vorbă cu această ocazie.

„Acum un an se lansa piesa „Plouă” și habar nu aveam ce urma să se întâmple cu ea. A fost prima mea piesă în România, după ani de zile, și în continuare sunt foarte recunoscătoare că a fost primită în modul ăsta, după o pauză de 7 ani.

Urmează să lansez un EP, cu piese în Română, care îmi e foarte drag și la care lucrăm intens. Vine o perioadă care o să fie foarte personală muzical pentru mine, mi-am vărsat sufletul, mi l-am pus în versuri.

Muzica nu o să dispară niciodată, dar actoria clar va reveni, povestește Holy Molly.

„În facultate m-am încăpățânat eu să joc într-o piesă dramatică și a ieșit un dezastru absolut. A fost un dezastru atât de mare încât, la final, mama, care e cea mai mare susținătoarea a mea, a venit la mine, m-a luat în brațe și mi-a zis: „Mami, a fost cea mai proastă piesă pe care am văzut-o vreodată”. Era atât de greoi ce se întâmplase acolo și noi nu repetasem atât de mult. Eu, la un moment dat, în timpul spectacolului, m-am plictisit”, râde artista.

„La 4 ani, când am văzut-o pe Shakira, i-am spus mamei că o să devin Shakira. Ai mei m-au susținut enorm, orbește”, spune Holy.

„În copilărie eram mare fană a filmelor horror și atunci când mergeam la țară îmi plăcea să le povestesc ca fiind povești reale”, își aduce aminte artista.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.