Roland Garros 4 iunie – Rezumatul zilei > Djokovic, Alcaraz si Sabalenka se califica en-fanfare dupa meciuri spectaculoase!

Sursa foto: https://www.facebook.com/RolandGarros

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, stabilind un record la acest nivel al turneului, 17 prezente!
Rezultatul de azi a fost un foarte scurt 6-3, 6-2, 6-2 în fata lui

Sursa foto: https://www.facebook.com/RolandGarros

Juan Pablo Varillas (Peru).
În următoarea partidă, Djokovic îl va întâlni pe Karen Khachanov.

Organizatorii de la Roland Garros s-au confruntat cu o situație neobișnuită în această duminică, anume au programat ca ultim meci al zilei partida Sloane Stephens, finalistă în 2018, și Aryna Sabalenka, mare favorită la trofeu, alături de Iga Swiatek.
Numai ca publicul se aștepta ca punctul culminant al zilei să fie asigurat de Djokovic sau Alcaraz și au arătat că nu sunt de acord cu programarea meciurilor, sute de spectatori luand decizia de a vinde biletele pentru acel meci!
Reacția publicului spune multe despre cine face audiență și despre cât de rece trebuie sa fie calculul, bazat strict pe cifre, pe care trebuie să îl facă organizatorii turneului din capitala Frantei.

Carlos Alcaraz si-a luat revanșa în fata lui Lorenzo Musetti și s-a calificat pentru în sferturile de finală de la Roland Garros pentru al doilea an consecutiv.
Carlos Alcaraz nu a pierdut nicio finala de turneu ATP… până la finala de la Hamburg de anul acesta, cand cel care i-a luat titlul a fost italianul Lorenso Musetti.
Meciul a fost unul foarte frumos, cu multe lovituri care au arătat o tehnica superioară a ambilor jucători, dar adevărul este ca Alcaraz a fost permanent în control: 6-3, 6-2, 6-2.
Următorul adeversar va fi Stefanos Tsitsipas (favorit 5) sau Sebastian Ofner.

Lista completa a rezultatelor din 2 iunie la turneul din capitala Frantei:

ATP – simplu
Khachanov vs Sonego 3 la 1 (1-6/6-4/7-6)
Djokovic vs Varillas 3 la 0 (6-3/6-2/6-2)
Alcaraz vs Musetti 3 la 0 (6-3/6-2/6-2)
Ofner vs Tsitsipas 0 la 3 (5-7/3-6/0-6)

WTA – simplu
Pavlyuchenkova vs Mertens 2 la 1 (3-6/7-6/6-3)
Muchova vs Avanesyan (6-4/6-3)
Svitolina vs Kasatskina 2 la 0 (6-4/7-6)
Stephens vs Sabalenka 0 la 2 (6-7/4-6)

Material realizat de Flavia Voinea si Vicentiu Andrei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.