S-a întâmplat într-o vară – o carte ca o vacanță

Dacă vă plac poveștile de dragoste dar vreți să vă descrețiți și fruntea atunci romanul ”S-a întâmplat într-o vară” scris de Tessa Bailey si apărut în traducere românească la editura Nemira este lectura potrivită pentru dumneavoastră în acest week-end.

Personajul principal al cărții este Piper Bellinger, tânără, frumoasă, bogată, înfluentă dar si o mare petrecăreață. Și tocmai acest ultim detaliu face ca paparazzi să fie mereu pe urmele ei. De fapt chiar povestea se deschide cu o mare petrecere dată de o tânără actriță în ascensiune și la care Piper fusese invitată impreuna cu prietenul ei Adrian, un tip arătos și cu care avusese cea mai lungă relație din viața ei. Ei da, avusese! Pentru că Adrian tocmai o anunță că dorește să se despartă de ea. Și dacă ar fi fost numai asta!

După ce și alte lucruri – si consumul de șampanie – scapă de sub control în timpul unei petreceri, Piper ajunge la închisoare, iar tatăl său vitreg decide că tânăra are nevoie de o lecție, așa că o lasă fără bani și o trimite să învețe ce-i responsabilitatea alături de sora sa, obligându-le să plece în Westport, să se ocupe de barul familiei. După nici cinci minute in pitorescul orăsel, Piper îl întâlnește pe căpitanul Brendan Taggart, un tip masiv, cu barbă, care e convins că ea n-o să reziste nici măcar o săptămâna fără luxul cu care e obișnuită. Numai că Piper e hotărâtă să le demonstreze tatălui ei vitreg și localnicului chipes și morocănos că are mai multe de oferit, nu doar drăgălășenia. Fata pasionată de evenimente mondene și de distracție și marinarul ursuz sunt complet diferiți, dar atracția care mocnește între ei nu mai poate fi ignorată.

Să fie cei doi suflete pereche? Și mai ales ce se va întâmpla cu frumoasa Piper? Va mai dori să se întoarcă ea la vechii ei prieteni si petreceri?

Cartea nu a trecut neobservată de critica de specialitate dar mai ales de cititori, dovada fiind faptul că a fost tradusă în mai multe limbi și este posibil să fie ecranizată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.