3100 de femei din România vor beneficia de analize medicale gratuite în urma înscrierilor la cursa caritabilă Race for the Cure România

3100 români au transformat participarea lor la a noua ediţie a Race for the Cure România în analize medicale gratuite pentru femeile vulnerabile.

Cea mai importantă cursă caritabilă dedicată sănătăţii s-a bucurat de susţinerea autorităţilor locale şi centrale, numeroase personalităţi, reprezentaţi ai Corpului Diplomatic la Bucureşti, şcoli şi licee, dar şi de companii care au înţeles importanţa implicării într-o astfel de cauză.

Pentru înscrierea unui adult suma donată a fost de 60 de lei, care se va transforma într-un test Babeş-Papanicolau, iar 4 înscrieri reprezintă o mamografie gratuită pentru o femeie vulnerabilă, oferite prin Unitatea Medicală Mobilă Renaşterea sau pacientelor oncologice la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea din Bucureşti.

Pentru toţi cei prezenţi au fost pregătite: program de încălzire pe muzică, jocuri distractiv-educative pentru copii, fotografii la minut, dar şi momente inedite de petrecere a timpului alături de familie, prieteni şi alţi cunoscuţi.

Pentru Fundaţia Renaşterea, acest eveniment reprezintă, în egală măsură, un bun prilej de a promova mesaje pentru prevenirea şi depistarea precoce a cancerului, de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este prevenţia, iar informarea corectă, sportul şi optimismul, sunt reţeta propriei noastre sănătăţi. Primele opt ediţii ale evenimentului s-au bucurat de participarea a peste 21.100 de persoane, din care peste 500 învingătoare în lupta cu cancerul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.