Amna și Dorian Popa dau „Shoturi” pe ritmuri de bachata

Sursa foto: sprint music

Amna și Dorian Popa au ajuns la cea de-a șasea piesă împreună. „Shoturi” se va auzi vara asta pe radiouri. O piesă reconfortantă care îți induce energie și good vibe, pentru care au lucrat cu Sprint Music și cu o parte din cei mai buni muzicieni din România.

La muzică au colaborat Robert Toma și Mircea Pavilcu (Zen) și la text Robert Toma, Cori și Amna, backing vocals: Robert Toma și Liviu Teodorescu, iar la chitară nimeni altul decât Emilian.

„În ultima vreme, am descoperit că îmi place mult să dansez bachata și salsa. Și, într-o discuție cu Robert Toma, s-a început proiectul acesta, în care am demarat această piesă, pentru că ritmul ei e de bachata.

După care, Dorian a spus: „Aș vrea foarte mult să intre și fratele Liviu!”. Am zis: „Ce idee bună!”. A intrat și Liviu. Apoi, la înregistrări, cu Emilian, am spus: „Emilian, ne trebuie o chitară, așa, frumoasă, fină, ceva de bachata și nu-i dăm de cap”. Și Miluț ne-a trimis, cred că în 3 minute, o chitară „blană”, și una ritmică, pe spate, pentru piesă, pentru susținere.

Sursa foto: sprint music

Am colaborat cu unii dintre cei mai tari oameni din industria muzicală, artiști și producători! Robert Toma, Liviu Teodorescu, Emilian și ”fratele” meu, Dorian Popa. Și Cori, care a dat niște rime pe care nu le găseam. Suntem o familie muzicală frumoasă!”, a mărturisit Amna despre cum s-a născut această colaborare.

Cât despre lucrul cu Dorian: „Aceasta e a șasea piesă împreună. Noi suntem ca niște actori, într-o telenovelă, și urmează să pregătim fanilor noștri o surpriză foarte mare la următoarea piesă! Așa că stați cu ochii pe noi și vă vom surprinde. Să nu mai spunem că avem și un videoclip plin de surprize. Și, pentru prima oară, eu și Dorian, dansăm bachata”. ne-a spus Amna.

„Sperăm să îmbătrânim împreună”, declara Dorian. „Avem niște voci care se potrivesc foarte frumos. „Shoturi” este o piesă de vară, pe care Amna o dedică tuturor domnișoarelor care au fost rănite în dragoste, iar eu o dedic tuturor băieților care au dezamăgit fetele, la viața lor”, spune solistul care vă invită să ascultați piesa și să urmăriți videoclipul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.