Doi bărbați au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

foto: Adriana Baciu

Polițiștii de la Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus marți, 13 iunie, în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În baza probatoriului administrat, au fost reținuți doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 35 de ani, care, la momentul comiterii faptei se aflau sub efectul măsurii controlului judiciar emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la omor, omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului preventiv față de un bărbat, iar față de celălalt arest la domiciliu.

Poliția Capitalei informează că, în fapt, în cursul lunii noiembrie 2022, pe timpul nopții, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic, utilizând arme albe și obiecte contondente. De asemenea, ar fi blocat traficul rutier pe un bulevard din Sectorul 3, provocând indignarea conducătorilor autoturismelor ori a persoanelor aflate în proximitate, tulburând în acest mod ordinea și liniștea publică.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.