Mălina și Amuly lansează „Adio” – „Îmi vine greu să caut versul, să-mi descrie universul”

Sursa foto: sprint music

Sprint Music îți prezintă o poveste de dragoste și un videoclip cu un scenariu filmat peste hotare.

Mălina și Amuly au o colaborare specială, cu un mesaj puternic: iubirea depășește barierele și orgoliile, iubirea învinge orice!

Povestea piesei a pornit așa: „Îmi vine greu să caut versul, să-mi descrie universul”. Cuvintele au venit apoi natural, fiecare artist a contribuit cu propriile emoții și trăiri și au reușit să transmită pasiune vorbind despre toate piedicile care pot apărea în calea iubirii.

Filmările videoclipului au fost realizate în Elveția, alături de echipa de la Hana Roads Studio, au durat 22 de ore și s-au folosit 3 locații diferite.

„Momentul cel mai dificil în timpul filmărilor a fost chiar primul cadru din clip, în care trebuia să simulăm o ceartă între doi îndrăgostiți. Am încercat să ne transpunem complet în povestea piesei și a clipului, și am dat tot ce e mai bun din noi pentru a crea o atmosferă cât mai tensionată posibil”, ne-a spus solista.

Muzica și textul: Andreea-Mălina Mureșan, Eduard-Andrei Platon și Amil Hameed, de orchestrație s-a ocupat Eduard-Andrei Platon.

Mălina este o tânără talentată și pasionată de muzică, acum studentă în al treilea an la Facultatea de Drept la UBB, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. De mică, a avut pasiunea de a cânta și a participat la multe concursuri locale și regionale.

Unul dintre momentele sale deosebite a fost când a avut ocazia să cânte alături de DJ Project, contribuind astfel și la concertul aniversar de 20 de ani al trupei DJ Project la Berăria H.

Mălina își compune și propriile piese. La vârsta de 13 ani, a scris prima ei carte intitulată „Ultimul Ceas”. Acest talent creativ s-a extins și în sfera muzicală, iar piesa ei intitulată „Adio” este un exemplu elocvent. Pe lângă partea muzicală, Malina este și creatoare de conținut în social media, unde are o comunitate de peste 20K de urmăritori.

Amuly, trapper din industria muzicală românească, a reușit să se transpună foarte bine în această melodie. Talentul său muzical este apreciat de tinerii din România.

Amuly are un flow impresionant si un look original Muzica este pasiunea sa supremă, iar de la vârsta de unsprezece ani își scrie propriile versuri. Una dintre cele mai populare piese ale sale a depășit chiar 30 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.