Tricolorii luptă și se întorc neînvinși din Kosovo!

Sursa: Facebook.com/EURO2024

România a reușit să termine la egalitate în deplasarea extrem de grea de la Priștina, acolo unde, pe un teren extrem de dificil, care a făcut de multe ori imposibile combinațiile tehnice ale jucătorilor noștri, jucătorii conduși de pe margine de Edi Iordănescu au smuls un zero la zero care înseamnă mai mult decât un simplu punct în clasament, fiind totodată momentul eliminării din cursa pentru locul doi a echipei gazdă.

De ziua de naștere a selecționerului, tricolorii au jucat inteligent, adaptându-se la stilul contondent de joc al kosovarilor, Moldovan, Drăgușin, Burcă, Stanciu, Man și Pușcaș reușind să absoarbă elanul ofensiv al gazdelor și să lovească pe contraatac.

Meciul a fost „viu” pe întreaga sa durată, cu ocazii de ambele părți pe fondul unei ușoare dominări a kosovarilor, momentul-cheie al partidei fiind anularea golului reușit de Zhegrova în urma unei decizii VAR a brigăzii de arbitraj olandeze.

Până la urmă strategia conservării scorului a reușit, punctul obținut de România menținându-ne pe poziția a doua a grupei înaintea celui mai dificil joc din grupă, anume deplasarea de duminică din Elveția.

Clasamentul grupei I
1) Elveția 9 puncte
2) România 7 puncte
3) Israel 4 puncte
4) Kosovo 3 puncte
5) Andorra 1 punct
6) Belarus 0 puncte

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.