Codruța Filip și What’s UP o combinație surprinzătoare

Sprint Music ne surprinde cu o noua colaborare: Codruța Filip si What’s UP. Cei doi au lansat o piesă ce se vrea hitul verii: ”Ce nu fac eu pentru tine”

Indrăgita solistă care si-a câștigat notorietatea datorită noului sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, revine în atenția fanilor alaturi de What’s Up.

”Ce nu fac eu pentru tine”, este o declarație de iubire lansată împreună cu Sprint music.
Muzica îi aparține Teodorei-Irina Iamandi, tot ea s-a ocupat și de text împreună cu Mihai Dumitrescu.

În videoclipul filmat la Snagov apare ca invitat special chiar sotul ei, solistul de muzică populară Valentin Sanfira.
”Colaborarea cu Watshy a venit super fain, la propunerea managerului nostru, Marius Chină. Piesa a fost concepută de Robert Toma și JerryCo în studio la Moga. Filmările videoclipului au durat jumătate de zi și Vali este personajul principal, alături de mine.

În acest videoclip dar și în povestea piesei, se vor regăsi multe cupluri. Și eu mă regăsesc, sunt situații în care se mai întâmplă așa ca în videoclip dar sunt tratate haios gen și tot la împăcare se ajunge, că-i cea mai dulce. Asta a fost ideea, să fie ceva fun, să vedeți rutina unui cuplu, care sunt de mult timp împreună dar care se iubesc foarte tare și mai au cicăleli din astea”, a povestit solista.

Codruța Filip ne-a mai povestit că s-a simțit bine la filmări: ”Am râs foarte mult la filmări pentru că totul a venit natural și deși eram mega obosiți, nu a fost nevoie să dăm multe duble. A ieșit din prima tot. Asta și pentru că relația mea cu Valentin este reală și acest lucru a ajutat. Este o colaorare super fresh, care a ieșit așa cum am vrut și doar atât vă spunem: vor mai urma surprize din partea noastră. Fiți pe faza, Vara-i lungă”, a mai spus îndrăgita solistă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.