VIDEO: Rock-ul trăiește și în Generația Z

Keep calm and listen to the music! Cea mai bună metodă de a te relaxa este muzica. Noi așa credem. Muzica însă îți poate stârni spiritul de competiție, atunci când nu o asculți, ci o faci.

Adrenalina, emoția și extazul sunt esențiale la concursurile muzicale şi au fost nelipsite şi la „Crossroads: Battle of the Bands” – competiție de rock dedicată tinerilor de la 9 la 19 ani, singurul eveniment de gen din România. Acolo a participat şi Teo Voican, invitatul nostru special.

Pasionat de muzică şi de artă în general, Teo a urmat cursuri de actorie şi muzică timp de 10 ani. Iubește rock-ul și îl cântă de la 13 ani, când și-a făcut prima trupă, „Antebellum”.

„Tatăl meu tot îmi punea Queen sau Michael Jackson, Led Zeppelin, The Beatles şi cumva, iniţial, credeam că asta e muzica corectă, deși e greșit. Am învățat să apreciez toate genurile muzicale şi să le cânt.”

Teo a dat proba de voce în direct și ne-am convins că știe și poate cânta live la orice oră. Clar avem fler în ceea ce privește alegerea invitațiilor, cine trece pe la Generația Z ajunge pe podium. Teo a câștigat locul 1 la secțiunea „cea mai bună voce rock masculină”, duminică, 18 iunie, la „Crossroads: Battle of the Bands”. Teo Voican rocks!

Dacă ai ratat emisiunea hai pe YouTube și ascultă-l pe Teo, află care sunt preferințele tinerilor în materie de muzică și care sunt cele mai cool festivaluri din vara asta. Bagă un ochi și pe TikTok pentru sesiunea de Speed Questions.

Nu rata ediția următoare, pentru că noi te așteptăm, ca de obicei, vineri, de la 21:00, pe București FM.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.