BiBi a lansat piesa „Nu te mai vrea fata”

BiBi a lansat o nouă piesă de vară. Deși prinsă cu foarte multe proiecte, solista a găsit timp pentru o nouă colaborare cu Sprint Music.

„Piesa “Nu te mai vrea fata” este cea mai dragă melodie de până acum, pentru că e compusă de mine și sinceră să fiu, a fost proiectul la care visam de mult timp… Simt această piesă din tot sufletul și sper să ajungă la public cu același entuziasm cu care am creat-o.

Am fost susținută și ajutată să “șlefuiesc” această idee pe care o aveam de către oameni extrem de talentați cărora le mulțumesc: echipa Sprint Music, Marius China, Silviu Mîndroc, Achim Marian, Izabela Simion, Iselin Dimitri și Evy Constantin.

Nici filmările și nici crearea piesei nu au durat mult, totul a decurs neașteptat de rapid… pur și simplu s-au aliniat toate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă. Sunt extrem de fericită, deoarece am pregătite multe surprize pentru urmăritorii mei, cărora le mulțumesc că mă susțin și că sunt alături de mine de fiecare dată. Am cea mai frumoasă comunitate și sunt mega recunoscătoare. Să înceapă distracția și să dăm replay non stop la “Nu te mai vrea fata”! Enjoy it & share it!”, a spus BiBi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.