Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Foto: Sorin Nainer/ ARCUB

De ziua IEI, sărbătorită pe 24 iunie, Bucureștiul va fi gazda unui festival care va cuprinde o expoziție marca Art Safari de ii și costume populare, proiecții și ateliere creative pentru copii, o șezătoare autentică urbană și parada modei (reinterpretarea iei în estetica streetwear).

Află aici mai multe despre eveniment.

Între 23-25 iunie are loc SAGA Festival, la Romaero. Cei mai relevanți 100 artiști ai momentului vor veni în România, spre bucuria celor peste 150.000 de festivalieri.

Vezi aici detalii despre SAGA Festival.

„Simfonia Apei”, spectacolul de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane din centrul Capitalei, revine în acest weekend, între orele 21:00 – 23:00.

Fundația Comunitară București organizează pe 24 iunie 2023, între 9:00- 19:00, la bazinul olimpic Dinamo, evenimentul Swimathon București. Evenimentul de sâmbătă încheie a unsprezecea ediție a celei mai mari campanii de strângere de fonduri de tematică sportivă din România.

Vezi aici detalii despre Swimathon București.

În perioada 24-25 iunie, între orele 10:00-20:00, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București, va organiza evenimentul cultural-artistic dedicat proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” pe Str. Novaci, segmentul de drum cuprins între Str. Mihail Sebastian și Str. Sergent Major Ion Nedeleanu.

De asemenea, tot în perioada 24-25 iunie Primăria Municipiului București – Centrul de Proiecte Culturale ARCUB va organiza evenimentul cultural-artistic dedicat proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței.

Pe 24 iunie, începând cu ora 21:45, pe Stadionul „Rapid- Giulești”, se va desfăşura un meci de fotbal dintre selecționatele U-21 ale Spaniei și Croației, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Fotbal Under 21 (EURO 2023 – U21).

Tot pe 24 iunie, începând cu ora 19:00, pe Stadionul „Steaua- Ghencea”, se va desfăşura un meci de fotbal dintre selecționatele U-21 ale României și Ucrainei, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Fotbal Under 21 (EURO 2023 – U21).

Mai multe detalii găsiți aici.

Să nu uităm de Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD, ediția a 16-a. Festivalul aduce în prim-planul scenei culturale din București spectacole energizante și inovatoare.

Vezi aici detalii despre UNDERCLOUD.

Cea de-a doua ediție a AntrepreMAME Bazar – târgul mamelor antreprenor, va avea loc de Sânziene, pe 24 si 25 iunie, în parcul Dinamic, din comuna Chiajna. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.