Rezumatul zilei de joi la Euro 2023 Under 21: Anglia, Elveția, Franța și Italia au făcut spectacol. Germania a dezamăgit în Giulești

Sursa foto: Facebook.com/FRF

Ziua de joi a adus în prim plan meciurile grupelor C și D.

Anglia și Cehia „au deschis balul” în grupa C, insularii impunându-se în fața cehilor după ce au dominat partida cvasi-total (posesie peste 70%, 15 ocazii de gol, 4 la 2 raportul șuturilor pe poarta, 6 la 1 raportul cornerelor).

Ramsey (min 47) și Smith-Rowe (min 90+4) au marcat golurile unei victorii meritate a insularilor, care se instalează astfel pe prima poziție în clasament.

În cealaltă partidă a grupei Germania a dominat steril confruntarea cu Israelul, nemții ratând 2 penalty-uri (Moukoko în min 3 și Ngankam în min 80).
Israelienii au jucat grupat si au preferat cartea contraatacului, multumindu-se să absoarbă valurile ofensive ale adversarilor și au reușit să deschidă scorul în minutul 20 prin Turgeman, nemții egalând în minutul 26 prin Bisseck.

Meciurile grupei D au adus confruntări mai spectaculoase, ambele întâlniri de aseară încheindu-se cu scorul de 2 la 1.
Astfel, Norvegia și Elveția au oferit un meci frumos și echilibrat, elvețienii revenind pe tabelă prin golurile înscrise de Ndoye (min 36) și Imeri (min 56) după ce Norvegia a deschis scorul repede prin Ceide (min 19).

Ziua s-a încheiat cu cealaltă întâlnire a grupei D, cea care a opus în derby-ul zilei Franța și Italia, care nu au dezamăgit și au oferit spectatorilor un show fotbalistic încheiat cu victoria tinerilor fotbaliști din Hexagon, deși, la cât de strânsă a fost partida, nu ar fi mirat pe nimeni dacă rezultatul era invers.
Au punctat Kalimuendo (min 22) și Barcola (min 62) pentru francezi respectiv Pellegri (min 36) pentru italieni, iar impresia excelentă lăsată de ambele echipe ne face să credem că vor avansa ambele în faza următoare a competiției!

Meciurile zilei:

Cehia U21 – Anglia U21 0-2
Germania U21 – Israel U21 1-1

Norvegia U21 – Elveția U21 1-2
Franța U21 – Italia U21 2-1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.