Începe Festivalul NOSTALGIA

Sursa foto: Nostalgia Retro/Disco/Future/facebook

NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care vin la festival de mai bine de 5 ani s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor ’90-’00.

Sursa foto: Nostalgia Retro/Disco/Future/facebook

Pentru NOSTALGIA 2023, organizatorii pregătesc o lume plina de imagini si sunete, trecând prin experiențe senzoriale, decoruri retro & future, 7 zone muzicale diferite, mini live acts surprize, momente ce iți vor face pielea de găină, dar și alte lucruri ce vor transforma NOSTALGIA într-o fabrică de amintiri.

Federația Română de Tir Sportiv este gazda Festivalului NOSTALGIA.

Program:

  • Joi – 17:00 – 02:00
  • Vineri & Sâmbătă – 17:00 – 05:00
  • Duminică – 16:00 – 05:00

Info acces:

  • Accesul minorilor sub 16 ani este permis doar împreună cu părinții!
  • Accesul pentru ziua 0, joi, 29 iunie, va fi permis, în mod gratuit, doar persoanelor care au un bilet valabil pentru oricare zi de festival.
  • Biletele achiziționate nu pot fi returnate sau modificate.

Mai multe detalii găsiți aici.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Pentru a permite buna desfășurare a Festivalului Nostalgia, doua străzi din Sectorul 1 devine, temporar, cu sens unic, a transmis Brigada Rutieră București.

Străzile afectate sunt: Aleea Padina – dinspre Șoseaua București-Ploiești si Strada Vadul Moldovei – dinspre Aleea Padina către Aleea Privighetorilor.

Modificarea va fi valabilă începând din noaptea de 28 spre 29 iunie, orele 00:00, până la terminarea evenimentului.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menționat să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudență, să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să se deplaseze cu atenție sporită în zona de desfășurare a evenimentului, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să se asigure că pot efectua traversarea în condiții de siguranță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.