Photo Trends Festival by VSLO are loc în august

Sursa foto: Photo Trends Festival by VSLO/facebook

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Arte Vizuale „Photo Trends Festival by VSLO” va avea loc în perioada 19 – 27 august, în 2 Mai și Vama Veche.

Evenimentul va aduce cele mai importante nume ale fotografiei, expoziţii, proiecţii de filme, spectacole de teatru, dar şi un târg de echipamente foto-video.

În cadrul festivalului vor avea loc cursuri de fotografie, proiecţii de filme documentare, cursuri de film, spectacole de teatru şi expoziţii de fotografie, toate cu participare gratuită.

Printre invitaţii confirmaţi sunt Cornel Lazia, Vlad Eftenie, Cristian Crisbăşan, Mihnea Ratte, Cătălin Beldea, Paul Păun, Ştefan Dinu, Marius Florea şi Jens Krauer.

Festivalul va conţine în fiecare zi şi o sesiune de portfolio review – câte 30 de minute zilnic pentru fiecare participant, care va avea ocazia să afle păreri despre fotografiile sale de la profesionişti în domeniul fotografiei.

La modulul de film – „From Lumens to Pixels” – va avea loc un workshop de cinci zile, susţinut de Răzvan Ioniţă. Tot la Film, cursanţii vor avea posibilitatea să fie regizori şi directori de imagine în propriile proiecte, folosind echipamentele puse la dispoziţie gratuit de sponsori.

Participarea la Photo Trends Festival by VSLO este gratuită, dar se face pe baza unei înscrieri prealabile pe vslo.ro, până pe 15 iulie. Locurile sunt limitate.

Detalii legate de programul evenimentului se găsesc pe www.vslo.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.