Noi sensuri unice pe străzile ce fac legătura între şoselele Giurgiului şi Olteniţei

Foto: ps4.ro

Primăria Sectorului 4 amenajează sensuri unice, montează semafoare şi creează noi locuri de parcare pe străzile care fac legătura între şoselele Giurgiului şi Olteniţei.

Potrivit autorităţii locale, de duminică se vor amenaja sensuri unice pe străzile Alunişului, Ghimpaţi şi Stoian Militaru, astfel: pe străzile Alunişului şi Ghimpaţi, dinspre şoseaua Olteniţei spre şoseaua Giurgiului; pe strada Stoian Militaru, dinspre şoseaua Giurgiului spre şoseaua Olteniţei.

Mai mult, pentru a veni în sprijinul celor care locuiesc în zonă, dar şi pentru a asigura fluenţa şi siguranţa traficului rutier, intersecţia străzii Stoian Militaru cu şoseaua Olteniţei a fost semaforizată. Noul sistem de semaforizare va fi pus în funcţiune odată cu implementarea sensului unic, pentru ca şoferii să circule în condiţii de siguranţă.

Totodată, programul de funcţionare al instalaţiei de semaforizare, situată la intersecţia şoseaua Giurgiului – strada Ghimpaţi – strada Toporaşi, va fi modificat, pentru asigurarea unei fluenţe corespunzătoare dinspre strada Toporaşi către strada Stoian Militaru. Lucrările ce vor fi demarate la sfârşitul acestei săptămâni au fost avizate de specialiştii Comisiei Tehnice de Circulaţie a Municipiului Bucureşti şi de Brigada Rutieră.

Concomitent cu implementarea acestor măsuri, având în vedere numărul mare de solicitări cu privire la suplimentarea locurilor de parcare, pe străzile Alunişului, Ghimpaţi şi Stoian Militaru vor fi amenajate şi noi locuri de parcare care vor fi atribuite riveranilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.