Ioana Chereji, PR Manager Untold & Neversea: „anul acesta vor fi 3 scene noi la festivalul Neversea: scena latino, scena balcanică și scena retro”

În perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța va avea loc cea de-a 5-a ediție a Festivalului Neversea, un eveniment mult așteptat de fani. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar accesul în festival se va face începând cu ora 16:00, spre deosebire de ceilalți ani.

Ioana Chereji, PR Manager Untold&Neversea a fost invitata Adelinei Tocitu, în ediția specială a emisiunii De10xRomânia de vineri, 30 iunie 2023, și a vorbit despre evenimentul din acest an.

„Interesul fanilor pentru ediția de anul acesta este aproape dublu față de anul trecut. Abia așteptăm ziua de joi (n.r. 6 iunie), să ne întâlnim și cu fanii și cu artiștii. În acest an îl avem pe J. Balvin, ca nume de afiș. J. Balvin care a fost la Untold, dar care în momentul în care i-am arătat un un after movie cu Neversea a spus: <trebuie să ajung neapărat și pe plajă>. Și-a dorit foarte mult să vină la Neversea și pregătește un show special cu multe piese noi, pe care nu le-a lansat. A făcut o pauză o perioadă și acum vine cu un show special pregătit pentru Neversea. Este așteptat și CKay, care are acea melodie care se aude peste tot, la radio, pe platformele de streaming. Sunt așteptați și Dj-ii Don Diablo, Timy Trumpet, Steve Aoky, care a pregătit 20 de torturi pentru fanii festivalului. Alok, care este dj-ul nr 4 în lume, vine pentru prima oară la Neversea”.

Anul acesta, zona de fashion va fi extinsă, iar organizatorii au anunțat 3 scene noi față de cele cu care fanii festivalului erau obișnuiți – latino, balcanică și retro. De asemenea, în festival, va fi prezent și artistul Emil Regle care a pregătit un show special, de la ora 17:00, în zona scenei DayDreaming.

Emisiunea De10xRomânia este difuzață zilnic, de luni până vineri, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.